Διαμονή

Στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών λειτουργούν ποιοτικές ξενοδοχειακές μονάδες που εγγυώνται διαμονή επιπέδου αλλά και δραστηριότητες στη φύση!

Ξενοδοχείο “Διώνη”

dioni hotel Το Ξενοδοχείο Διώνη διαθέτει 18 άνετα δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια photo με θέα στη θάλασσα. Μερικά από αυτά έχουν ανεξάρτητη προσωπική κουζίνα photo και μεγάλο ψυγείο και αποτελούν ιδανική λύση για οικογενειακές διακοπές. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν Τηλέφωνο, Τηλεόραση, WC, Ντουζιέρα και Κεντρική Θέρμανση.
Ιστοσελίδα: www.hoteldioni.gr
Τηλέφωνο: 25330 61101 – 2

Ξενοδοχείο “Ισμαρος”

ismaros-hotel Στην παραλία του Πλατανίτη Μαρώνειας, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θρακικού Πελάγους, δεσπόζει το Ξενοδοχείο Ίσμαρος. Κλασικά όμορφο και μοναδικά φιλόξενο, το Ξενοδοχείο Ίσμαρος, είναι εξοπλισμένο με παροχές που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μιας άνετης διαμονής.
Ιστοσελίδα: www.ismaroshotel.com
Τηλέφωνο: 25330 61200

Πανσιόν “Πετράν”

pansionpetran Η πανσιόν είναι χτισμένη σε αρκετά ψηλό σημείο του χωριού και συνορεύει με το όμορφο πευκοδάσος. Η θέα από το σημείο που βρίσκεται είναι καταπληκτική. Μπορεί κανείς να δει τον κάμπο της Μαρώνειας με τους αμπελώνες και τα χωράφια με τις φυτείες από βαμβάκι και σιτάρι, να θαυμάσει το απέραντο Θρακικό Πέλαγος, το νησί της Θάσου όπως και την πανέμορφη οροσειρά της Ροδόπης.
Ιστοσελίδα: Facebook:Πανσιόν-Πετράν-Μαρώνεια-Ενοικιαζόμενα-δωμάτια
Τηλέφωνο: 25330 41564