ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΩΣ Δ.Ο.Υ. ΣΑΠΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

Ένας αγώνας που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής δικαιώθηκε αφού με απόφαση της Υφυπουργού Οικονομικών κ. Κατερίνας Παπανάτσιου το οικόπεδο άρα και το κτίριο της πρώην Δ.Ο.Υ. Σαπών επιστέφουν στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση επί του θέματος:

«Σήμερα είναι μία καλή μέρα για το Δήμο μας ,για τον τόπο μας. Ένας αγώνας που ξεκινήσαμε ,όπως όλοι ξέρουν, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής  δικαιώθηκε :το κτίριο της τέως Δ.Ο.Υ Σαπών επέρχεται στον Δήμο μας αφού  η αρμόδια Υφυπουργός κ. Κατερίνα Παπανάτσιου έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Μαρώνειας Σαπών αποδεχόμενη  τη σχετική θετική  γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους  και δια  σχετικής αποφάσεως της στις 2 11 2017 παραχωρεί το κτίριο στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών.

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την κα Υπουργό  για την εξέλιξη αυτή που θα έχει πολλαπλές θετικές συνέπειες για το Δήμο μας καθώς και τους βουλευτές ,τοπικούς αλλά και μη, την Ένωση Επαγγελματιών Σαπών και όλους όσοι συνέδραμαν την προσπάθεια του Δήμου αξιολογώντας την ως προτεραιότητα. Η αξιοποίηση του κτιριακού αυτού συγκροτήματος θα προχωρήσει λίαν συντόμως. Ο αγώνας μας για την διεκδίκηση και άλλων υποδομών προς αξιοποίηση συνεχίζεται σιωπηρά αλλά απρόσκοπτα.»ΔΟΥ ΣΑΠΩΝ dhmarxos

print