ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ

 

ΔΤ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Πραγματοποιήθηκε εχθές με πρωτοβουλία του Δήμου Μαρωνείας Σαππών η Εναρκτήρια Ενημερωτική Εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Σαππών.

Στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν  θέματα που αφορούν την λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, τις ανάγκες που εξυπηρετούν, τους σκοπούς αυτού αλλά και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν εκ μέρους του Δημάρχου 1 2 η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Τσακιράκη, εκ μέρους του Κέντρου Κοινότητας Σαπών ο κος Κουγιουρούκης, Κοινωνικός Λειτουργός και Συντονιστής, η κα Θεοχαρίδου Κοινωνική Λειτουργός και   η κα Μαδεμλή Παιδαγωγική Σύμβουλος εκ μέρος των Παιδικών Χωριών sos Θράκης.

Βασικός στόχος του έργου είναι η υποδοχή, ενημέρωση & υποστήριξη των πολιτών, η ανάπτυξη συνεργασιών και πρωτοβουλιών μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων Υπηρεσιών και Δομών.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου Μαρωνείας Σαπών υπάρχει η πρόθεση και η στήριξη κατά προτεραιότητα όλων των κοινωνικών δομών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου. Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για ένα έργο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης,  χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, που αποτελεί συνέχεια του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών ομάδων Σαπών.

Τις αμέσως επόμενες μέρες ξεκινάνε μια σειρά δράσεων και ενεργειών που αφορούν συνοδευτικά μέτρα και ενέργειες επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας.

 

print