ΞΥΛΑΓΑΝΗ:ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ

 

Ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών, στο πλαίσιο της υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχής Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016 – Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης» του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ έχει υλοποιήσει και βρίσκεται στην τελική φάση το πρόγραμμα που αφορά τις πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά.
Τα παιδιά μέσα από τις συγκεκριμένες δραστηριότητες είχαν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο, με τη συμμετοχή τους σε δημιουργικά εργαστήρια και την εκμάθηση μουσικής. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη θετική-ενεργή ενασχόληση των παιδιών μέσω εποικοδομητικών-βιωματικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν στη γόνιμη ψυχαγωγία, την ανάπτυξη της προσωπικότητας τους και την περαιτέρω κοινωνικοποίησης τους.
Στο πλαίσιο του έργου δημιουργήθηκαν τμήματα εκμάθησης μουσικής καθώς επίσης και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε και ολοκληρώνεται με την απολογιστική δράση αυτού το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, όπου θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του προγράμματος και την παρουσία και έκθεση όλων των δραστηριοτήτων τους.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς όλους του συμμετέχοντες και πολίτες του Δήμου, και θα πραγματοποιηθεί στην βιβλιοθήκη του οικισμού της Ξυλαγανής, στις 11.00π.μ.
teba 1

teba 2

Δ.Τ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

print