Η ΕΤΗΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΤΑ ΚΑΣΣΙΤΕΡΑ» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ

 

Ο Σύλλογος Ποντίων Σαπών “Τα Κασσιτερά”, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών,σας προσκαλεί στην ετήσια Μουσικοχορευτική Εκδήλωση που διοργανώνει, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο Σαπών. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι συντελεστές της παράστασης, θα συστήσουν στο κοινό τους λαϊκούς μουσικούς του χωριού Κασσιτερά, κάνοντας μια αναδρομή στους εγνωσμένης αξίας και στον Πόντο αλλά και αργότερα στα Κασσιτερά καλλιτέχνες αλλά και σε όσους επακολούθησαν ορμώμενοι από τα Κασσιτερά και διάνθισαν μουσικά τις κοινωνικές εκδηλώσεις της επαρχίας Σαπών αλλά και ευρύτερα.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι χορευτικές μας ομάδες θα μας παρουσιάσουν ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς, αποχαιρετώντας την χορευτική σεζόν 2016-2017, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τον χορό τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, ο Μουσικός Φιλολοφικός Όμιλος Καρυάς Λευκάδας “Απόλλων”, θα μας ταξιδέψει μέσα από παραδοσιακούς ρυθμούς και χορούς στην περιοχή της Λευκάδας. Θα λειτουργεί, επίσης, έκθεση φωτογραφίας και κειμηλίων από το αρχείο του Σωματείου μας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους!

print