ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ  ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΤΕΒΑ THN TETAΡΤΗ 28 6 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 29 6 2017

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή προϊόντων (Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης, Υγρό Πιάτων, Φακές, Ζάχαρη, Αλεύρι Σίτου, Φασόλια, Ζυμαρικά, Σκόνη Πλυντηρίου, Οδοντόβουρτσα, Φέτα, Πελτές Ντομάτας, Γάλα Εβαπορέ, Οδοντόκρεμα, Κοτόπουλο Νωπό).
Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης για λήψη τροφίμων εντός του μηνός Μαΐου.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/06 και την Πέμπτη 29/06 από τις 9:00-14:00, στις Σάπες στον χώρο του αμαξοστασίου (παλιά ΔΕΑΣ) και στην Ξυλαγανή στο χώρο  του αμαξοστασίου.

Οι δικαιούχου χρειάζεται να έχουν μαζί τους ταυτότητα και την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

print