ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ  ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΤΕΒΑ THN TETAΡΤΗ 11/10 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 12/10/2017

 

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή προϊόντων (φακές, ρύζι, αλεύρι σίτου, φασόλια, μακαρόνια, φέτα, μοσχάρι, πακέτο σχολικών ειδών, γάλα εβαπορέ, γάλα εβαπορέ για παιδιά, γάλα σκόνη για βρέφη, κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο, πάνες, σχολικός σάκος, σερβιέτες).

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησής τους για λήψη τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/10 και την Πέμπτη 12/10 από τις 9:00-14:00, στις Σάπες στον χώρο του αμαξοστασίου (παλιά ΔΕΑΣ) και στην Ξυλαγανή στο χώρο  του αμαξοστασίου.

Οι δικαιούχου χρειάζεται να έχουν μαζί τους ταυτότητα και την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των σακούλων με τα προϊόντα τους από το σημείο διανομής.

print