ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ  ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΤΕΒΑ THN TETAΡΤΗ 06/09 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 07/09/2017  

 

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή προϊόντων (γάλα εβαπορέ, πελτές, ζάχαρη, μακαρόνια, φακές, φασόλια, ρύζι, αλεύρι, σερβιέτες, υγρά μαντηλάκια, σκόνη γάλατος βρεφική, κρέμα βρεφική, γάλα βρεφικό, σαπούνι, πάνες, τσάντα με σχολικά είδη, φέτα, κοτόπουλο, μοσχάρι).

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους για λήψη τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/09 και την Πέμπτη 7/09 από τις 8:00-14:00, στις Σάπες στον χώρο του αμαξοστασίου (παλιά ΔΕΑΣ) και στην Ξυλαγανή στο χώρο  του αμαξοστασίου.

Οι δικαιούχου χρειάζεται να έχουν μαζί τους ταυτότητα και την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων δεν υπάρχει η δυνατότητα να διανεμηθούν σε σακούλες.  Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.

print