ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΤΟΝ κ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΥΡΙΔΗ

 

(ΛΙΠΙΔΑΙΜΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ & ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για κάποιες σημαντικές καρδιαγγειακές παθήσεις από το Δημο Μαρώνειας Σαπών σε συνεργασία με τον καρδιολόγο κ Αγγελο Μαυρίδη.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, σε όποιον από τους παρευρισκόμενους το επιθυμεί, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος, ο οποίος θα περιλαμβάνει έλεγχο Λιπιδαιμικού Προφίλ (Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, γλυκόζη αίματος κ.α.) & μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης, από ειδικό Καρδιολόγο και από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας.

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα έναρξης 9.00π.μ.

 

 

Οι ανωτέρω έλεγχοι δεν έχουν ηλικιακό περιορισμό.

 

 

Συνίσταται να παραμείνετε νηστικοί 12 ώρες πριν την εξέταση.

 

 

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε. Η έγκαιρη διάγνωση των καρδιαγγειακών προβλημάτων είναι σωτήρια.

 

Να σημειωθεί ότι η εξεταση θα επαναληφθεί, δωρεαν ,και στην Ξυλαγανή στο τέλος του μήνα Νοέμβρη σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως

print