ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με ικανοποίηση έγινε δεκτή από την τοπική κοινωνία του Δήμου Μαρώνειας Σαπών η παρουσία του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια στις Σάπες, σε χώρο που διαμορφώθηκε για το σκοπό αυτό στο Κέντρο Υγείας Σαπών.

Η εξέλιξη αυτή ήταν το θετικό απότοκο των ενεργειών της δημοτικής αρχής και της ευαισθησίας της νέας Δνσης του ΕΚΑΒ Θράκης που ανταποκρίθηκε στο αίτημα αξιολογώντας την ανάγκη ως σημαντική.

Για το σκοπό αυτό μάλιστα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον Δήμο μεταξύ του Δημάρχου Γιάννη Σταυρίδη  και στελεχών του ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον Δντη Θράκης της Υπηρεσίας  Χρήστο Λίμα παρουσία των συνεργατών του   Αναστάσιου Μαρασλή Προϊσταμένου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και  Μαριάννας Οτέμπερη Αν. Προϊσταμένης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών  .

Η  παρουσία του ασθενοφόρου από τον σταθμό της Κομοτηνής γίνεται πιλοτικά και θα καλύπτει μία πρωινή βάρδια όσο το δυνατό περισσότερες μέρες της εβδομάδας επιτρέπουν οι υπηρεσιακές δυνατότητες αλλά και οι ανάγκες του ΕΚΑΒ.

«Η παρουσία του ασθενοφόρου στις Σάπες ,η υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της περιοχής ,μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους και αυτό γιατί τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των συνδημοτών και καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της ανατολικής Ροδόπης κατά τον χρόνο που αυτό και το πλήρωμά του θα βρίσκεται στο ΚΥ Σαπών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια  τον νέο Δντη του ΕΚΑΒ κ Χρήστο Λίμα για την σοβαρή δουλειά που κάνει και το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει στην άσκηση των τόσο σημαντικών καθηκόντων του .Ο Δήμος θα στηρίξει αυτήν την εξέλιξη με κάθε μέσο που διαθέτει και παράλληλα θα συνεχίσει τον αγώνα του για την ενίσχυση των δομών υγείας του Δήμου .» κατέληξε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης.

print